DE OMGEVING

De omgevingLigging en Omgeving

Het hotel ligt in het centrum van Roeselare tegenover het station en is een ideale uitvalsbasis om Roeselare en de streek te verkennen.

​Wanneer je enkele kilometers uitwijkt van het bruisende en dynamische stadscentrum, kom je terecht in een oase van groen en rust. De Leiestreek vormt een prachtig decor voor een recreatieve fietstocht, een wandeling of een boottocht. Vanuit Roeselare als centraal vertrekpunt kan je alle richtingen uit om zo de hele provincie te ontdekken. Kies voor een bezoek aan Brugge, Kortrijk, de Kust of Ieper.

Bars en Restaurants

Rondom het hotel liggen tal van toffe en gezellige bars. deze zijn allemaal op wandelafstand.

Enkele adresjes:
Bars
Een gastronomisch weekend of Roeselaarse gerechten met Rodenbach komen proefen? voor elke fijnproever is er wat wils in de stad. Het hotel beschikt niet zelf over een restaurant. In de dichte omgeving van het hotel zijn er veel restaurants gesitueerd.

​Meer info over de restaurants in de buurt:
Restaurants

Bezienswaardigheden &
activiteiten

Roeselare heeft veel te bieden. Zo kan de Stad gezien worden als het grootste openlucht winkelcentrum in België. Het grote aantal winkels en de compacte samenhang van de winkelstraten zorgen voor een uiterst geschikte winkelomgeving. Roeselare is niet enkel een winkelstad, er valt nog heel wat meer te beleven!

Op geregelde tijdstippen wordt de stad omgetoverd tot één groot feest. Zo zijn er de batjes, de eindejaarsfeesten, winkelnacht, de intrede van de Sint, …

Wie naar een fietsuitdaging verlangt, is een ritje naar Heuvelland met hellingen als de Kemmelberg misschien een goed idee. Bovendien is Roeselare dooraderd met tal van gemeentelijke en provinciale bewegwijzerde fietsroutes. Voor elk wat wils!

Share by: